Tafel kopen

Een tafel kopen voor jouw woonkeuken, werkruimte of woning is een keuze die de sfeer in huis bepaalt wat betreft het interieur. Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een tafel wilt kopen. Hoeveel mensen zullen er van de tafel gebruikmaken? Wat is het doel van de tafel en hoe groot is de ruimte waar de nieuwe houten tafel in komt te staan?

suar houten boomstamtafel

De perfecte tafel kopen doe je bij ons

De perfecte tafel is een tafel die voldoende plaats biedt aan jou en jouw eventuele gezin. Houd hierbij ook rekening met bezoekers. Wil je kunnen werken aan je tafel? Komt de tafel in een modern of in een landelijk interieur te staan? Wil je een boomstam salontafel of een tafel uit glad geschuurd of juist noestig en ruw hout? Wij maken jouw perfecte tafel geheel op maat. Wij gebruiken hier teakhout of eiken voor in verschillende soorten en tinten. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een tafel met een blad dat geheel uit één stuk hout is gemaakt. Wij kunnen de gewenste tafel in iedere maat, vorm of stijl maken. Van ovaal tot vierkant, van klein tot groot.

Een tafel op maat in jouw stijl kopen

Niet alleen in het ontwerp van de tafel heb je bij ons veel vrijheid. Je kunt ook kiezen uit een enorm aanbod aan verschillende soorten tafelpoten en onderstellen voor jouw perfecte eyecatcher in huis. Ga je voor moderne trapeziumpoten? Voor een klassiek onderstel? Of voor stevige stalen poten? Wij denken met je mee en adviseren je graag. We kunnen ook een tafel met afwijkende maten geheel op maat voor je maken.

Een maatwerk eiken interieur laten maken voor in jouw woning in Gelderland

Er kiezen tegenwoordig steeds meer mensen voor een eiken interieur in hun woning in Gelderland of omstreken, en dat is niet voor niets! Je beleeft namelijk jarenlang plezier van een dergelijk interieur met onder meer een sterke eiken eettafel. Weet je zelf niet welke meubels je het best met elkaar kunt combineren om een eiken interieur te realiseren? Geen zorgen! Je kunt de specialisten van Interieur Wood met een gerust hart een eiken interieur voor jouw woning in Gelderland of elders op maat laten maken. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wil je een tafel kopen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze geadviseerde medewerkers geven je graag een persoonlijk advies op basis van jouw wensen en eisen. Bel ons op 06 83 99 02 45 of stuur een e-mail naar info@interieurwood.nl! We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden.

houten tafel met decoratie
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Interieur Wood Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?