Robuuste tafels

Een robuuste tafel staat voor gezelligheid, warmte en een leven lang een centrale plek in huis om lekker samen te komen. Wij maken stevige houten tafels van natuurlijke materialen, zoals hoogwaardig teak en eiken. Onze tafels tonen hun natuurlijke ringen in het hout en gaan langer dan een leven lang mee!

suar houten boomstamtafel

Jouw ideale robuuste tafels laten maken

Wil je de perfecte tafel voor in huis laten maken, bijvoorbeeld met een metalen onderstel, of geheel uit hout vervaardigd? Wij denken graag met je mee en maken jouw gewenste ontwerp met zorg en vakmanschap. Hout leeft en werkt door de jaren heen. Zo kan hout in de loop der jaren kleine scheurtjes of barstjes gaan vertonen. Wij vinden dat een tafel hierdoor leeft! Wij kunnen robuuste houten tafels met een blad uit één stuk hout voor je maken. Jij kiest!

Duurzame natuurlijke materialen en stijl

Zowel in een modern industrieel interieur als in een landelijk ingerichte woning staat een houten tafel ronduit prachtig. Met een grote wilde bos bloemen of gecombineerd met een opvallende lamp zet jij jouw nieuwe tafel in de spotlight. Kies je voor robuuste houten tafels met een mooi afgewerkte houten rand, een ruwe noestige tafel, of een strak en glad geschuurd model? Welke kleur hout of lak kies je? Wij denken graag mee en adviseren je graag. Jouw wensen staan centraal bij het maken van de meest ideale tafel voor jouw woning. Wil je jouw stoere houten tafel van eiken hout of suar hout op maat laten maken? Geen punt! Trapeziumpoten of een ander soort onderstel? Aan jou de keuze!

Een maatwerk eiken interieur laten maken voor in jouw woning in Gelderland

Er kiezen tegenwoordig steeds meer mensen voor een eiken interieur in hun woning in Gelderland of omstreken, en dat is niet voor niets! Je beleeft namelijk jarenlang plezier van een dergelijk interieur met onder meer een sterke eiken eettafel. Weet je zelf niet welke meubels je het best met elkaar kunt combineren om een eiken interieur te realiseren? Geen zorgen! Je kunt de specialisten van Interieur Wood met een gerust hart een eiken interieur voor jouw woning in Gelderland of elders op maat laten maken. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Bestel jouw robuuste tafel op maat

De robuuste tafels van onze meubelwinkel worden geheel naar wens op maat gemaakt. Precies zoals jij dat wilt. Mail of bel ons gerust, want we vertellen je graag meer! Je bereikt ons op 06 83 99 02 45 of door het sturen van een e-mail naar info@interieurwood.nl.

houten tafel met decoratie
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Interieur Wood Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?