Het bedrijf

Interieur Wood is in 2015 ontstaan door passie en liefde voor houtbewerking.

Door onze kennis en enthousiasme voor het houtbewerken en interieuradvies hebben wij inmiddels een mooie start gemaakt voor een gezond en alsmaar groeiende onderneming.

Door onze precisie, gedrevenheid en zeer goede inkooprelaties zijn wij in staat om tegen scherpe prijzen de mooiste kwaliteit meubels te leveren.

Inmiddels is het Interieur Wood team gespecialiseerd in eikenhouten en suar eettafels met stalen onderstel. Naast eettafels vervaardigen wij ook eetkamerbankjes, salontafels en diverse accessoires om u huis een prachtige natuurlijke touch te geven.

Onze collectie meubels hebben ieder een uniek karakter. Doordat wij ons constant bezig houden met ontwikkelende trends en vernieuwende ideeën passen wij regelmatig onze collectie aan of worden er producten toegevoegd.

Zelf ideeën? Door onze kennis en specialisme in maatwerk zijn wij in staat om al uw wensen werkelijkheid te laten worden. Met ons steeds verder uitbreidende collectie houtbewerkingsmachine ’s kunnen wij alles op maat en naar wens maken. Ook onze onderstellen kunnen tot in detail op maat worden gemaakt.

Een goede prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met persoonlijk advies en flexibiliteit staat bij ons centraal! Kom langs voor advies, een kop koffie of een vrijblijvende offerte!

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Interieur Wood Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?