Klantenservice

Levertijd

Veel van onze producten worden uit eigen voorraad geleverd of rechtstreeks uit voorraad bij onze toeleveranciers. Mocht dit niet het geval zijn of bij maatwerk zullen wij in overleg een levertijd met u afstemmen.

Bezorgen

De bezorging van onze producten wordt uitgevoerd door Interieur Wood zelf of door een gerenommeerd transport bedrijf waar wij contractafspraken mee hebben gemaakt om de bezorging zo spoedig en nauwgezet als mogelijk te laten uitvoeren

Voor leveringen buiten Nederland hanteren wij andere tarieven.

Betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling bij ons betalen via IDeal, Mastercard en Sofort banking of door middel van een contante betaling/per pin, wanneer wij uw bestelling komen bezorgen of u deze bij ons af komt halen.

Kwaliteit & Garantie

U zoekt een kwaliteitsproduct voor jarenlang plezier, daarvoor bent u aan het goede adres! Wij gaan als volgt te werk:

  • Wij selecteren hoogwaardige en duurzame materialen voor alle producten die wij aan u leveren.
  • Al onze producten worden met de hand gemaakt.
  • Ieder product wordt onderworpen aan een laatste kwaliteitscheck voor wij het verzenden.
  • Hout is een natuur product, toch is werking in meer of mindere mate te verwachten. Wij garanderen een goede prijs-kwaliteitverhouding van al onze producten. Mocht u toch niet tevreden zijn met één van , neem dan contact met ons op. Vaak is een oplossing snel geboden.
  • Bij suar producten kunnen door werking (kop)scheuren ontstaan dit is een natuurlijke werking van dit houtsoort. Wij kunnen daarom ook geen garantie geven op de natuurlijke werking van dit product.
Retourneren

Wilt u een artikel retourneren dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is te bereiken per mail via info@interieurwood.nl

Feestdagen

Op feestdagen hebben wij afwijkende openingstijden.

2e Paasdag                                12.00 t/m 17.00 uur
Koningsdag                                10.00 t/m 17.00 uur
2e Pinksterdag                           12.00 t/m 17.00 uur

1e kerstdag                                 Gesloten
2e kerstdag                                 12.00 t/m 17.00 uur
Nieuwjaarsdag                            Gesloten

Houtsoorten

Al onze producten zijn vervaardigt uit de hoogste kwaliteit houtsoorten. Bij elk product is aangegeven van welk(e) houtsoort(en) het product is vervaardigt.

Behandeling Monocoat

Monocoat

Rubio Monocoat Oil Plus 2C is een olie van de nieuwste generatie die het hout kleurt en beschermt in 1 enkele laag. De combinatie van de olie (A) met de accelerator (B) garandeert een snelle droging en doorharding en een superieure bescherming.

Kleuren

Rubio Monocoat is leverbaar in 40 verschillende kleuren zodat elke gewenste sfeer gecreëerd kan worden. Perfect om een ideale match te maken met uw bestaande meubels.

Echte hout beleving

Door dat Rubio Monocoat geen filmlaag geeft over het behandelde oppervlak behoudt u de meest natuurlijke look en voelt het ook nog eens natuurlijk aan.

Behandeling Skylt

Skylt
Eén deel naturel hout en één behandeld met Skylt. Je ziet werkelijk geen verschil, zo goed en onzichtbaar beschermt Skylt lak tegen vuil en vocht. Het is dan ook de eerste en beste onzichtbare lak ooit. Zó mat en licht dat elk hout de eigen natuurlijke look behoudt zonder verkleuring. Skylt is de perfecte oersterke finish voor liefhebbers van puur hout.

Onverwoestbaar
Skylt is een 2-componenten polyurethaan lak en is door zijn vastestofgehalte extreem duurzaam en slijtvast. Perfect dus voor zeer intensief belaste meubels.

Ultra mat onder elke hoek
Skylt is absoluut de meest onzichtbare lak en zo mat als pas bewerkt hout.Geen laag of lak te zien, bij welk licht en vanuit welke invalshoek je ook kijkt.

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Interieur Wood Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?