Handgemaakte tafels

Handgemaakte tafels van topkwaliteit vind je bij Interieur Wood in Geldermalsen! Een handgemaakte tafel van een hoogwaardige houtsoort is een perfecte toevoeging aan jouw interieur. Wil je een gezellige eethoek creëren? Of simpelweg een mooie tafel toevoegen aan jouw keuken, werkkamer of woonkamer? Dan kun je bij ons terecht voor een perfecte op maat gemaakte tafel. Wij maken hiervoor gebruik van teak- en eikenhout van de beste kwaliteit.

suar houten boomstamtafel

Kies uit diverse handgemaakte tafels

Bij Interieur Wood kies je uit uiteenlopende handgemaakte tafels. Ga jij voor een handgemaakte tafel met een tafelblad uit één stuk hout? Ben je een liefhebber van industriële tafels gemaakt van ruw hout? Het is bij ons allemaal mogelijk; van een moderne gladgeschuurde tafel tot een teak boomstamtafel die perfect binnen een landelijk interieur past. Wij maken graag een tafel die geheel aan jouw wensen voldoet.

De kleuren en afwerkingen van onze handgemaakte tafels

Het voordeel van onze handgemaakte tafels is dat je uit veel kleuren en afwerkingen kunt kiezen. Heb je een gezin en wil je een multifunctionele tafel in huis die tegen een stootje kan? Dan is een massief houten tafelblad, eventueel met een mooi afgewerkte houten rand, dé tafel voor jou. Ook wat betreft onderhoud is een dergelijke tafel makkelijk. Je kunt hem na een aantal jaar opschuren en in de olie zetten, of door ons laten lakken of beitsen; aan jou de keuze!

Een maatwerk eiken interieur laten maken voor in jouw woning in Gelderland

Er kiezen tegenwoordig steeds meer mensen voor een eiken interieur in hun woning in Gelderland of omstreken, en dat is niet voor niets! Je beleeft namelijk jarenlang plezier van een dergelijk interieur met onder meer een sterke eiken eettafel. Weet je zelf niet welke meubels je het best met elkaar kunt combineren om een eiken interieur te realiseren? Geen zorgen! Je kunt de specialisten van Interieur Wood met een gerust hart een eiken interieur voor jouw woning in Gelderland of elders op maat laten maken. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Koop direct de tafel die jij voor ogen hebt

Wil je in de woon- of eetkamer handgemaakte tafels plaatsen die perfect bij het interieur aansluiten? Dan moet je bij onze zaak in Geldermalsen zijn! Natuurlijk houden wij rekening met de afmetingen van de ruimte waarin de tafel komt te staan. Er kan daarnaast rekening worden gehouden met schuine wanden en balken die uitsteken in jouw woning. Zelfs het tafelonderstel heb je zelf voor het kiezen! Wil je de mogelijkheden van onze handgemaakte tafels bespreken of direct een (eiken) tafel kopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 83 99 02 45, te e-mailen naar info@interieurwood.nl of bekijk het aanbod in de webshop.

houten tafel met decoratie
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Interieur Wood Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?