Een boomstamtafel van teak

Een boomstamtafel van teak is een hoogwaardige houten tafel die een leven lang mee kan gaan. Het is dan ook niet voor niets dat deze robuuste houten tafels op dit moment een enorme trend zijn voor zowel binnen- als buitenshuis! Wij maken onze teak- en eikenhouten boomstamtafels geheel naar wens. Jij bepaalt dus de stijl, de afmetingen, de afwerking en het onderstel van de boomstamtafel voor in jouw woning in Tilburg, Utrecht of elders. We denken hierin graag met je mee en verzorgen tevens de bezorging van jouw boomstamtafel op maat in Arnhem, Tilburg, Utrecht of op een andere locatie!.

Kies hieronder jouw basistafel

Pas vervolgens alles naar wens aan zoals structuur, behandeling en tafelpoot voor een unieke tafel passend bij uw interieur

Toont alle 4 resultaten

Een boomstamtafel van teak is een duurzame keuze

Al het hout dat we bij Interieur Wood in Geldermalsen gebruiken wordt zorgvuldig geselecteerd door onze leveranciers. Zo krijg je alleen de beste kwaliteit wanneer je kiest voor onze boomstamtafel van teak voor in jouw pand in bijvoorbeeld Tilburg of Utrecht. Teakhout is duurzaam en blijft door de jaren heen werken. Hierdoor kan een tafel van teak bijvoorbeeld kleine scheurtjes in het blad gaan vertonen. Door deze natuurlijke werking van het hout, heb je met een boomstamtafel van teak een tafel in huis die echt leeft. Als je het ons vraagt, is dit een mooie en unieke eigenschap van teakhout en van suar tafelbladen. We begrijpen het echter ook als dit niet jouw smaak is, daarom kun je ook bij ons terecht voor het kopen van een eiken tafel.

Een op maat gemaakte boomstamtafel van teak

Boomstamtafels zorgen voor een unieke sfeer in huis, zeker als je deze perfect laat aansluiten op jouw interieur. Als je kiest voor Interieur Wood in Geldermalsen, staan jouw wensen centraal bij het ontwerpen van een boomstamtafel op maat voor in je woning in Arnhem, Utrecht, Tilburg of elders. Wil je een bureau, een salontafel of een prachtige eettafel laten maken? Wij denken graag met je mee en bieden je veel opties. We kunnen zelfs een boomstamtafel op maat maken die in een afwijkende ruimte in je pand in Arnhem of elders past!

suar houten boomstamtafel

Bladafwerking, kleuren en bescherming

Naast de verschillende typen hout, zijn er ook veel opties qua afwerking van het blad mogelijk. De afwerking van het blad zorgt niet alleen voor een bepaald uiterlijk, maar zorgt tevens voor de bescherming van jouw boomstamtafel van teak of een andere houtsoort. Zo zorgt een afwerking met olie op lak er bijvoorbeeld voor dat de tafel vocht afstoot. Dit geeft de boomstamtafel in jouw woning in bijvoorbeeld Utrecht of Tilburg een langere levensduur. Wij bieden veel afwerkingsmogelijkheden aan. Door onze verschillende methoden personaliseren we jouw boomstamtafel van teak of een andere houtsoort, zodat deze perfect past in jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Opgevulde of open noesten/scheurtjes voor een rustiek karakter.
  • Gladgeschuurd of geborsteld voor beter zichtbare nerven.

U-poot | X-poot | H-poot | A-poot | V-poot | Draadpoot | Trapeziumpoot | Spinpoot

Heb je liever een eigen ontworpen onderstel? Ook dat is mogelijk. Lever jouw ontwerp aan en wij zorgen ervoor dat het onderstel op maat gemaakt wordt. Naast de vorm van het onderstel, kun je ook kiezen uit het materiaal en de afwerking van de poot. Door de vele mogelijkheden, kun je vrijwel elke mogelijke stijl in huis creëren. Wij bieden zowel houten als metalen onderstellen voor jouw boomstamtafel aan. Qua afwerking variëren de mogelijkheden van blanke lak tot poedercoaten.

Laat ons de tafel van je dromen creëren

Wil je een boomstamtafel van teak of een andere houtsoort op maat laten maken voor in jouw woning in bijvoorbeeld Arnhem? Ga je voor trapeziumpoten voor een trendy uitstraling? Of kies je voor een boomstamtafel met robuuste poten voor in jouw woning in Tilburg of Utrecht? Neem gerust contact met ons op via 06 83 99 02 45 of info@interieurwood.nl om alle opties te verkennen. Je bereikt ons zeven dagen per week en kunt tevens jouw droomtafel vinden in onze webshop!

houten tafel met decoratie
Begin met chatten!
Hulp nodig?
Interieur Wood Klantenservice
Hallo, waarmee kan ik je helpen?