Welkom bij Interieurwood.nl                                                                                          Email: info@interieurwood.nl     Tel: +31 (0)6 83 99 02 45

Suar houten Boomstamtafel met U poot - Interieur Wood

Boomstamtafel

Een boomstamtafel op maat laten maken is een perfecte manier om te kiezen voor een hoogwaardige houten tafel die een leven lang mee kan gaan. Het is dan ook niet gek dat deze robuuste houten tafels op dit moment een enorme trend zijn voor zowel binnens- als buitenshuis. Wij maken onze teak- en eikenhouten tafels geheel naar wens. Jij kiest voor de stijl, de afmetingen, de afwerking en het onderstel. We denken graag met je mee en verzorgen tevens de bezorging van jouw boomstamtafel op maat.

Suar Boomstamblad - boomstamtafel interieur wood

Een perfecte boomstamtafel van teak

Al ons hout wordt zorgvuldig geselecteerd door onze leveranciers, zo krijgt u alleen de beste kwaliteit hout voor uw boomstamtafel. Teakhout is duurzaam en blijft door de jaren heen werken. Hierdoor kan een teakhouten tafel bijvoorbeeld kleine scheurtjes in het blad gaan vertonen. Dit is afhankelijk van de houtsoort, maar bijvoorbeeld ook van de vochtigheidsgraad en de temperaturen in het hout. Door deze natuurlijke werking van het hout, gaat uw boomstamtafel echt leven. Wij vinden dit een mooie en unieke eigenschap van teakhout of suar. Maar we begrijpen ook dat niet iedereen hiervan houdt. Daarom kun je als het gaat om een boomstamtafel op maat bij ons ook kiezen voor een dergelijke handgemaakte tafel van eikenhout.

Een boomstamtafel van de hoogste kwaliteit met garantie

Boomstamtafels zorgen voor een unieke look en feel. Zo creëren de robuuste tafels een natuurlijke en industriële sfeer, die perfect aansluit bij uw huidige interieur en het geheel levendig maakt. Jouw wensen staan centraal bij het ontwerp van jouw boomstamtafel. We hebben in onze showroom in Geldermalsen modellen staan die je kunt bekijken. Wil je een bureau, een koffietafel of een prachtige eettafel laten maken? Dan denken we graag met je mee en bieden we je een breed scala aan opties. We kunnen zelfs een tafel voor je maken die in een afwijkende ruimte moet passen.

Boomstamtafel met afgewerkt blad - interieur wood

Bladafwerking: kleuren en bescherming

Naast de typen hout, zijn er ook verschillende opties qua afwerking van het blad van een boomstamtafel op maat. De afwerking van het blad zorgt niet alleen voor een ander uiterlijk (denk aan kleur), maar zorgt tevens voor de bescherming van jouw boomstamtafel. Zo zorgt een afwerking met olie op lak ervoor dat de tafel vochtafstotend wordt, waardoor bijvoorbeeld kringen voorkomen kunnen worden. Daarnaast zorgt een goede afwerking voor een langere levensduur van jouw boomstamtafel. De afwerking van de eikenhouten boomstamtafelbladen is in veel varianten mogelijk. Door verschillende methoden kunnen we jouw boomstamtafel personaliseren zodat deze perfect aansluit in jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Noesten/ scheurtjes opgevuld of juist open: dat geeft de tafel een rustiek karakter.
  • Gladgeschuurd of geborsteld waardoor de nerven beter zichtbaar worden.

Onderstellen voor jouw tafel

  • Naast het blad, zorgt ook het onderstel van de boomstamtafel voor een unieke en persoonlijke uitstraling van jouw meubel. Interieur Wood biedt je diverse opties aan met betrekking tot het onderstel van de boomstamtafel. Zo kun je onder andere kiezen uit onderstellen met een:

 

  • U-poot  X-poot
  • H-poot  A-poot
  • V-poot  Draadpoot
  • Trapeziumpoot Spinpoot

Heb je liever een eigen ontworpen onderstel? Ook dat is mogelijk. Lever jouw ontwerp aan en wij zorgen ervoor dat jouw onderstel op maat gemaakt wordt. Naast de vorm van het onderstel, kun je ook kiezen uit het materiaal en de afwerking van de poot. Hierdoor kun je vrijwel elke mogelijke stijl in huis creëren, van landelijk tot industrieel. Wij bieden zowel houten als metalen onderstellen voor jouw boomstamtafel aan. Qua afwerking variëren de mogelijkheden van blanke lak tot poeder coaten.

Wij maken de tafel van je dromen

Wil je jouw boomstamtafel van teak of van een andere houtsoort laten maken op de manier die jij voor ogen hebt? Met trapeziumpoten voor een trendy uitstraling? Of juist met robuuste houten poten? Neem gerust contact met ons op via 06 83 99 02 45 om de vele opties te verkennen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en maken graag jouw droomtafel.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×
Hallo
Hoe kunnen we u helpen?